kereső
   
 

lapozz a címoldalra Vadételek - vadetelek.lapozz.hu

Tartalom, a Vadételek oldalon 11 doboz található:
A vadhúsról általában Az erdei szalonka elkészítése Az őz, és elkészítése Ételek vadnyúlból Fácán infó, receptek
Fürj és fogoly Könyvek a témában Szarvas és receptjei Vaddisznós ételek Vadéttermek
Vadkacsa, vadliba

A vadhúsról általában

A vadgazdálkodók bevételének jelentős része a vadhús értékesítéséből származik, az elmúlt időszakban viszont a nemzetközi ...
A magyarok ősei Kelet-Európában már évezredekkel ezelőtt vadásztak rénszarvasra meg egyéb vadra, különösen prémes állatokra. Olyan ...
A lényeg, hogy ha valamivel szűkösebben is, de vadászkonyha és vadételek azért még mindig léteznek. A vadhúsok elkészítése több időt ...
A vadakból készíthető ételeknek jelentős hagyományai vannak; kialakult a magyaros vad- és vadszárnyas ételek széles választéka, valamint ...
A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os ...
Forrás: 1996. évi LV. Törvény a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról, 2007. évi XVI. Törvény, valamint a ...
A vadételek szerepe a régi, "paprika előtti" magyar konyhában sokkal meghatározóbb volt, mint ma. Az őszi vadszezon kitűnő alkalom arra, hogy ...
A fagyasztott vadhús forgalmazásával foglalkozó Matusz-Vad Zrt. 12 százalékkal növelte értékesítésből származó nettó árbevételét ...
Sem a vadhús árát, sem az ízét nem kedveljük túlságosan – legalábbis erre lehet következtetni a hazai húspiaci folyamatokból. Pedig a ...
A vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése is több munkát és különleges gondosságot igényel. Az első lépés általában az ...
Kissé kilátástalan a magyar vadhúspiac helyzete: a hazai kereslet visszaesett, és külföldre sem szállítunk annyit, mint korábban. A magyar ...
A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű. A ...
A vadon élő vad nem azonos kategória a tenyésztett vaddal, és különösen nem a házinyúllal. Alapvető ökológiai és ökonómiai ...
Apróra vágott fehér és sárgarépát, vöröshagymát, egész fekete borsot, borókabogyót, babérlevelet teszünk a vízhez. Ecettel, ...
A legjobbak az aromás erdei gombák, mint az ízletes vargánya és rokonai, a sárga rókagomba, a sötét trombitagomba, az ízletes tőkegomba, a ...
Használhatjuk szarvas, őz, vaddisznó, muflon, zerge, vadkecske, de nyúl (comb, gerinc, vagy egyéb nagyobb darab húsok) egészben pácolására. ...
A vadhús nagyon egészséges táplálék: magas ásványi anyag- és vitamintartalma alacsony zsírtartalommal párosul, és különleges íze ...
Egyre több mélyütést kénytelenek elkönyvelni megyénk vadásztársaságai. A gazdasági válság hatására megcsappant a külföldi ...
A fácántyúk kibocsátás esetében vadászható, a vadászati hatóság által a vad zárttéri tartásáról és kibocsátásáról adott ...

Vaddisznós ételek

A vaddisznó elterjedési területe óriási, felöleli Eurázsia egészét, Ázsia déli részét és Indonézia szigeteinek egy részét is. ...
A bográcsban kevés olajon cukrot karamellizálunk, majd hozzáadjuk az előre bepácolt és kockára vágott vadmalac húst és rövid lében félig ...
Előző nap készítsük el a pácot: aprítsunk fel egy szál zellert, egy répát és egy hagymát. Adjuk hozzá a babért, az ecetet, 2 dl bort, a ...
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntünk. Így ...
A vaddisznóhúst kisujjnyi csíkokra vágjuk. Étolajban megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Rátesszük a húst, sóval ízesítjük, ...
Bundája vastag és sötét színű, fedőszőrzete erős sertékből áll. Orra megnyúlt, vége mozgékony. Mindkét nemnek van agyara, a hímeké ...
Gyorsfagyasztott vaddisznó a Bahamas webáruházból. Különböző méretű kiszerelésekből választhatnak az érdeklődők, különböző vaddisznó részeket.
A vaddisznóhúst leforrázzuk, megmossuk, 3-4 dkg-os kockákra vágjuk. A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, rátesszük a húst, sózzuk, ha ...
A megmosott húst egy tiszta konyharuhával leszárítjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük őrölt rozmaringgal. Ha ezzel megvagyunk, a ...
A disznófélék családjának egyetlen európai képviselője a hazánkban is megtalálható vaddisznó, amely Európában, Ázsiában és Afrika ...

Az erdei szalonka elkészítése

A szalonkát 6 részre vágtam (2 szárny, 2 comb, mell, hát). A szalonnát felkockáztam és egy lábasban kiolvasztottam a zsírját. A pörcöt ...
Az erdei szalonkát Európában, vonulási helyein - amelyeket évenként rendszeresen fölkeres - mindenütt nagyra becsülik, így a franciák az ...
A szalonkát besózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. ...
Először a szalonkákat tegyük negyed órára előmelegített sütőbe, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig ...
Tollazata avarszínű. Csőre hosszú, szárnya lekerekített. A tojó egyedülálló tulajdonsága, hogy néha fiókáit légi úton szállítja a ...
Március a vadászati év kezdetét jelenti. Alig akad olyan vadász aki, a tél elmúltával nem várná türelmetlenül azoknak a kis vándoroknak ...
A pihentetett és megtisztított szalonkákat megmossuk, sózzuk, meghintjük őrölt borssal, szalonnaszeletekkel beborítjuk, és a vajon ...
A pihentetett szalonkákat megkopasztjuk, megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, sózzuk, füstölt szalonnával megtűzdeljük, és megszórjuk ...
A szalonkákat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk és sózzuk. A zsemlét vízben megáztatjuk és kifacsarjuk. A csirkemájat és ...
A szalonkákat megtisztítjuk, leperzseljük, megfűszerezzük, és beborítjuk szalonna szeletekkel. A fejét a combjához hajtjuk és ...
Egy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és sütőben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és ...
A madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd sütőben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a ...
A vadásznaptár márciusi számában foglalkoztunk a kérdéssel, hogy tekintettel Szlovákia EU tagságára és az EU-ban elfogadott 79/409 számú ...

Vadkacsa, vadliba

Vadkacsás képek, sok-sok szép, művészi felvétel vadkacsákról.
A libamellet kicsontozzuk, és bedörzsöljük a sóval összezúzott fokhagymával, majd vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával ...
A paprikákat megmossuk, magját kiszedjük majd a hagymával együtt feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, majd a zöldségeket megpirítjuk rajta, ...
A vadrécék vízivadjaink legnépesebb nemzetségét alkotják. Alkatuk és életmódjuk szerint két csoportba oszthatók : úszókra és bukókra. ...
A gúnárja, tojója akkora, mint a házi réce, mely mintha a vadnak vérrokona volna. A tóság legnagyobb hápogója. A gúnár, rendes néven ...
A kacsát a pácléből kivesszük, szárazra töröljük. A töltelékhez a hagymát, a gombát és a zöldségeket egy kicsit megpároljuk, majd ...
A libát gondosan megtisztítjuk, megmossuk, zsírzóját kivágjuk, kívül-belül besózzuk, borsozzuk, a mellét és a combokat sűrűn ...
A vadkacsacombokat megmossuk és leszárítjuk. A kacsazsírt lábasban felolvasztjuk, belehelyezzük a combokat, hozzáadjuk a friss ...
Tőkés réce v. öreg réce (Anas platyrhynchos - Stockente - Mallard): 55-60, 5 cm nagyságú, Eurázsiában és É-Amerikában széltében ...
Mind magyar, mind germán, és szláv nyelven "vetési lúd" a neve. A vadludak ezen faját Közép-Európában a rozs, a búza, az árpavetéseken ...


Fácán infó, receptek

A fácánhús kiválóan alkalmas párolásra, mivel zamatos marad, és aromássá teszi a párolólevet. A szárnyast nyolc részre bontjuk, így ...
Ez a nemzetség Franciaország délkeleti részétől kezdve Európán és Közép-Ázsián keresztül egész Japánig és Formóza szigetéig el van ...
A megadott mennyiségű fokhagymából, paprikakrémből, paradicsompüréből, a fűszerekkel ízesítve, sűrű mártást keverünk. ...
A Kaukázustól keletre eső területeken őshonos. Közép-Európában már a középkorban megtaláljuk. Számos egyéb telepítés ...
Keresővadászat alkalmával egy kisebb vadászcsoport néhány hivatásos vadásszal, kutyával végigbokrássza az árokszéleket, patakparti ...
Nem védett, vadászható madárfaj. Hazánkban nem őshonos madár, eredeti hazája a Kaukázustól az Amúrig húzódik. Európába a középkorban ...
A megtisztított, megmosott fácánokat egy megfelelő méretű fazékban feltesszük főni annyi hideg vízben amennyi jól ellepi őket. Ha ...
A megdarált fácánhúst sózzuk, zöldborssal, finomra vágott mentával ízesítjük, majd félretesszük pihenni. A vajas tésztát összegyúrjuk ...
Készíts pácot a barna cukorból, a borból, az olajból és az ecetből. Keverd bele a darabos hozzávalókat, majd forgasd bele a fácáncombokat. ...

Szarvas és receptjei

Ámbár szép hazánkban – irja báró Orczy Béla, kinek érdekes vadászati rajzából veszszük e becses adatokat –* még roppant kiterjedésü ...
A húst alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel és állni hagyjuk egy-két órát. Az olajat egy tepsiben felhevítjük, a húst beletesszük és ...
Az európai Tercier kihalt szikaszarvasaira jól visszavezethetők a gímszarvasok. Az összes fajok agancsa hengeres, a kifejletteknél szabály ...
A szarvasgerincet szépen megtisztítjuk, hártyáját eltávolítjuk, hidegvízben jól megmossuk, tiszta ruhával szárazra töröljük. A füstölt ...
Nyári bundája vörösesbarna, télen szürkébb. Párzás idején a bikának hosszú, erős szőrszálakból sörénye nő. Fehér, a háti rész ...
Hártyázzuk le, tisztítsuk meg a húst. Vékonyan, ízlésünk szerint sózzuk, borsozzuk be a szeleteket. Lefóliázva egy napig hűtőben érleljük.
A gímszarvashoz hasonlítható, de annál kisebb, zömökebb testfelépítésű. A legjobb magyarországi állományok környezetére a ...
A kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot. Hozzáadjuk az őrölt ...
A szarvasgerincből készített filéből vágjunk 4db kétujjnyi szeletet, majd ezeket kenjük be a csípős mustárból és olajból készített ...
A gerincet lehártyázzuk, fűszerezzük, felszeleteljük, és egy kevés bort öntünk rá. A gombát felkockázzuk, 500 g reszelt burgonyával, ...
A szalonnát kockázd fel, pirítsd meg, majd tedd rá a vadcsontot, és pirítsd meg azt is. A zöldségeket szeleteld fel, a hagymát vágd apróra, ...

Fürj és fogoly

Európa mérsékelt övi részétől, Írországtól a Jenyiszejig terjedt el, a természetes sztyeppkörnyezetben őshonos. Eredeti hazáján kívül ...
Európában és Ázsiában költ. Az eurázsiai kontinensen költő alfajok vonulnak, a telet az Európában költő madarak Észak-Afrikában és ...
A fürjeket megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A mozzarellát lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk. Megpirítunk 4 ...
A fürjekről a mellüknél kezdve felfejtjük a bőrt, úgy, hogy ne szakadjon meg. A hagymán megpirított gombával, fűszerekkel tölteléket ...
(Perdrix Ill. ), az óvilági tyúkok csoportjába és a mezei tyúkok családjába tartozó madárfaj, melyet jellemez, hogy a csőrét csekély ...
Ezután egy konyhakész, füstölt szalonnacsíkokkal megtűzdelt foglyot kenjünk be ezzel a fűszerolajjal és hagyjuk állni egy éjszakát. Utána ...
A szárnyasokat alaposan megtisztítjuk, kibelezzük, néhány percre forrásban levő vízbe mártjuk, majd hideg vízzel többször alaposan ...
Vágjuk ketté a megtisztított foglyot, vajban vagy margarinban pirítsuk meg. Tegyük hozzá a metéltre vágott sonkát, gombát, ...
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott ...
A foglyokat felnegyedeljük, besózzuk, és megpároljuk a vajban. Kiszedjük a húsokat, és a maradék vajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, ...
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a ...
A fürjeket göngyöljük be a szalonnába és pirítsuk meg az olívaolaj felében. Pároljunk meg 3 evőkanál rizst sós vízben, szűrjük le, ...
A fürjeket besózzuk, hasüregükbe egy-egy zsályát teszünk, majd szalonnába göngyöljük, és megkötözzük őket. Vajjal kikent tepsibe ...
A megtisztított foglyokat megmossuk, lecsepegtetjük, kívül-belül besózzuk, borsozzuk. A libamájat apró kockákra vágjuk; egy merőkanálban ...
Az előkészített foglyokat fűszerezzük, majd vékony szalonnalapokba burkoljuk Kevés olajon elősütjük, majd a vegyes zöldséggel készre ...
A madarakat megmossuk, szárazra töröljük, kívül-belül besózzuk, borsozzuk, formára igazítjuk (azaz a lábakat összekötjük, a ...
A borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe ...
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és ...
A fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük őket, és negyed órán át sütőben ...

Vadéttermek

Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros ...
Zalakaros egyik legcsendesebb részén, - a fürdőtől 600-700 méterre található éttermünk. Szakácsaink hagyományos-, magyar-, vad-, hal- és ...
Éttermünket a Rábaköz és a tóköz, nyugati irányból pedig a Hanság övezi. 250 hektárnyi terület természetvédelmi körzet, a ...
Az Erdei Vendéglő és Panzió egyedi vadregényes környezetben várja Vendégeit. Az étterem a méltán nagyhírű Kittenberger Kálmán ...
Halászcsárdánk csodálatos tóparti környezetben szeretettel várja Önt és kedves családját, barátait egy ízletes, kiadós lakomára! ...
„A Pinkóczi” egy igazi magyaros csárda a Balaton északi partján, Balatonalmádi városában, a gyönyörű fekvésű Öreg-hegy északkeleti ...
A belvárostól rövid sétára lévő csárda 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel ...
A negyed százados, elegáns polgári stílusban berendezett jó hírű étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út ...
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Vad Vadász étteremben Balatonfüreden, a Koloska-völgyben. Csendes, nyugodt teraszunkon a Koloska-patak ...
Csárdánk a KOLOSKA CSÁRDA, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy Balafonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található. ...


Ételek vadnyúlból

A tisztított húst annyi vízzel tegyük fel főni, hogy ellepje. Ha forr, a habját leszedjük. Ezt mindaddig tesszük, amíg a habzás végül ...
A pástétomtésztához a lisztet a vajjal és zsírral összemorzsoljuk, majd az egész tojással, a tojások sárgájával, kevés sóval és a ...
A nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel befedjük, és forró zsírban 1/2 órát ...
A megmosott húst zománc-, illetve porcelán tálba helyezzük, megborsozzuk, és rátesszük a következő anyagokat : 1 kis fej apróra vágott ...
A kockára vágott füstölt szalonnát a libazsírban kiolvasztjuk, majd apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk benne. Teszünk bele egy ...
A feldarabolt, megsózott nyulat forró olajban megpirítjuk, meghintjük finomra vágott zöldpetrezselyemmel és hagymával, és egy pohár fehér ...
A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk. Füstölt szalonnával megtűzdeljük, és citromlével bedörzsölve állni hagyjuk 1-2 órán át. A tetejére ...
A megtisztított nyulat alaposan megmossuk, besózzuk. A máját elkaparjuk, egy pici vajon megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a ...
A gondosan megtisztított húst megmossuk, kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, gyöngéden kiverjük, megtűzdeljük a vékony csíkokra vágott ...
A nyúlcombokat kevés zsiradékon elősütjük. A visszamaradt zsiradékban cukrot karamellizálunk. A karikára vágott zöldségeket a mustárral ...
A testhossz 48-63 cm, a farkhossz 7-10 cm, a testtömeg 3-7 kg. A bunda színezete a hátoldalon sárgásbarna, a hasoldalon fehér. A fülhegyi és a ...
A szokásos módon, ecetes melegpácban 1-2 napon át érlelt nyúldarabokat felhevített libazsíron hirtelen körbepirítjuk, majd a cseréptálba ...
Vadászata valamennyi apróvadfajé közül talán a legfárasztóbb, hiszen igazán eredményesen hajtóvadászaton lehet nyúlra puskázni. Az ilyen ...
A vadat elkészítés előtt lehártyázzuk, majd négy-öt órára hideg vízben áztatjuk. Erre azért van szükség, hogy a vérerek, a rostok ...

Az őz, és elkészítése

Vasárnap őz pörköltet készítettünk, bográcsban, vörösborosan, ahogy kell. A hús amelyet kaptunk és 3 hónapja a fagyasztóban pihent, ...
A napokban férjem egy vadász ismerősétől kapott egy jó nagy darab őzgerincet. Hétvégén családi összejövetel készül a lányomnál, ...
Az őzhúst ajándékba kaptuk, még nem készítettem, nem is ettem ilyet. Mivel nem tudtam, pontosan milyen része és mekkora mennyiség vár rám, ...
4 ek olajat egy fazékba felmelegíteni. 600 g felkockázott őz húst és 300 g apróra vágott hagymát pár percig pirítani rajta. 3 ek paradicsom ...
A zsigeri szervek közül a leghasznosabbak (és viszonylag a legolcsóbbak) a magas tápértékű belsőségek: a máj, a szív, a vese, valamint a ...
Egy héttel a nagy esemény előtt az őzgerincet a füstölt szalonnával megspékeled (spékelő tűvel vagy nagyon vékony pengéjű késsel). Egy ...
A vajat a bográcsban felhevítjük, majd a csíkokra szeletelt őzcombot megpirítjuk benne. Sóval, borssal fűszerezzük, meglocsoljuk konyakkal, ...
Ősszel megkezdődik a vadászati idény, s ma már nem számít kiváltságnak, ha az ünnepi asztalra vadakból készült ínyencségek kerülnek. ...
A felcsíkozott húst összekeverjük a felcsíkozott vöröshagymával és a zúzott fokhagymával, majd egy éjszakára állni hagyjuk. Ezután ...
Hazánkban az őz vadászatának idénye június 1 és szeptember 15 között van engedélyezve. Az őzállomány szabályozását (a helyes ...
Az őzbordákat levágjuk a bordacsontról, megtisztítjuk, éles késsel a bordacsont mellett felszúrjuk. A sonkát és a leforrázott fácánmájat ...
A májat alaposan megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, lecsepegtetjük és kisujjnyi csíkokra vágjuk. A szalonnát apróra felkockázzuk, ...
A húst alaposan megmossuk, szárazra töröljük, tenyérnyi szélességűre felszúrjuk, kívül-belül kissé besózzuk, borsozzuk. 1 fej hagymát ...
Csodálatos felvételek, fotográfiák őzekről, őzbakokról, őzgidákról.
Az őz Eurázsiában igen elterjedt. Az európai őz korábbi keleti irányban a Baltikum-Fekete-tenger között húzódott elméleti határig ...
A mazsolát beáztatjuk 2 dl borba. A combot bepácoljuk, majd csontjait eltávolítjuk, kívül-belül bedörzsöljuk sóval, borssal, zúzott ...
Kivesszük a húst a pácléből, és 2 ujjnyi kockákra vágjuk a bordát úgy vágjuk össze, hogy a borda csontja kb 4 ujjnyi hosszú legyen és ...
A napsütés és a koratavaszi nyugalom a friss nagykőrösi vetésekre csábítja őzeinket, így a létszámot megismerik vadászaink. Februárban ...

Könyvek a témában

Egyszer egy makedón szakács azt állította, a jó konyha egyszerű, tarka, jótékony és tartalmas. Ezzel a kijelentésével antik elődei ...
Fácán, fürj, őz, szarvas, vaddisznó, vadkacsa, vadliba és vadnyúl - Szarvasragu nagyvadász módra, Paradicsomos vadliba, Vadnyúlgerinc ...
Rengetek recept halakból és vadakból, a hagyományos és a modern ízvilág kedvelőinek is.
Elbeszélések, természeti képek, naplójegyzetek, állatportrék és különleges vadreceptek.
A vadaskertekben tartott vadak húsa sokáig a legfontosabb frisshús-forrás volt, nem hiányozhatott a főúri asztalokról. A vadhús igen ...
A vadhús mindig is a különleges élelmiszerek közé tartozott, ám sosem volt annyira széles körben elérhető, mint manapság. Gyorsan ...
A vadételek világa elénk varázsolja a természet még érintetlen élőhelyeit. A remek fotókkal illusztrált könyvben nemzetközi hírű ...
A magyar konyha méltán vált világhírűvé sokszínűségével, utánozhatatlan ízvilágával. A szerző évtizedek óta gyűjti az ...

lapozz vissza a linkkategóriák címoldalára

A Lapozz.hu Vadételek nevű oldalának szerkesztője: Lapozz.

Ezen az oldalon összesen 11 doboz és ezekben 141 link található.
Szerkesztője módosította: ma

Jelmagyarázat:
Ajánlott link Ezt az oldalt ajánljuk látogatásra
Új oldal Ez egy új oldal a témában

Ha te is szeretnéd itt látni saját weboldalad kattints ide Oldal hozzáadása és add hozzá a gyűjteményhez.
Ha szeretnél üzenetet küldeni a/az vadetelek.lapozz.huoldal szerkesztőjének kattints ide Üzenet a téma szerkesztőjének
Ha a lapozz.hu főszerkesztőjének szeretnél üzenni kattints ide Üzenet a főszerkesztőnek
Ha egy teljes oldalt szeretnél szerkeszteni kattints ide Linkszerkesztők és legyél te is linkszerkesztőnk.

Helyezd el oldaladon vadetelek.lapozz.hu linkoldalunk logóját! Kattint ide a forráskódért! Logóelhelyezés

Vadételek

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media