kereső
   
 

lapozz a címoldalra Vadételek - vadetelek.lapozz.hu

Tartalom, a Vadételek oldalon 11 doboz található:
A vadhúsról általában Az erdei szalonka elkészítése Az őz, és elkészítése Ételek vadnyúlból Fácán infó, receptek
Fürj és fogoly Könyvek a témában Szarvas és receptjei Vaddisznós ételek Vadéttermek
Vadkacsa, vadliba

A vadhúsról általában

A vadakból készíthető ételeknek jelentős hagyományai vannak; kialakult a magyaros vad- és vadszárnyas ételek széles választéka, valamint ...
A vadgazdálkodók bevételének jelentős része a vadhús értékesítéséből származik, az elmúlt időszakban viszont a nemzetközi ...
A lényeg, hogy ha valamivel szűkösebben is, de vadászkonyha és vadételek azért még mindig léteznek. A vadhúsok elkészítése több időt ...
A magyarok ősei Kelet-Európában már évezredekkel ezelőtt vadásztak rénszarvasra meg egyéb vadra, különösen prémes állatokra. Olyan ...
A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os ...
Forrás: 1996. évi LV. Törvény a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról, 2007. évi XVI. Törvény, valamint a ...
Sem a vadhús árát, sem az ízét nem kedveljük túlságosan – legalábbis erre lehet következtetni a hazai húspiaci folyamatokból. Pedig a ...
A fagyasztott vadhús forgalmazásával foglalkozó Matusz-Vad Zrt. 12 százalékkal növelte értékesítésből származó nettó árbevételét ...
A vadételek szerepe a régi, "paprika előtti" magyar konyhában sokkal meghatározóbb volt, mint ma. Az őszi vadszezon kitűnő alkalom arra, hogy ...
Kissé kilátástalan a magyar vadhúspiac helyzete: a hazai kereslet visszaesett, és külföldre sem szállítunk annyit, mint korábban. A magyar ...
A vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése is több munkát és különleges gondosságot igényel. Az első lépés általában az ...
A legjobbak az aromás erdei gombák, mint az ízletes vargánya és rokonai, a sárga rókagomba, a sötét trombitagomba, az ízletes tőkegomba, a ...
A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű. A ...
A vadon élő vad nem azonos kategória a tenyésztett vaddal, és különösen nem a házinyúllal. Alapvető ökológiai és ökonómiai ...
Apróra vágott fehér és sárgarépát, vöröshagymát, egész fekete borsot, borókabogyót, babérlevelet teszünk a vízhez. Ecettel, ...
A fácántyúk kibocsátás esetében vadászható, a vadászati hatóság által a vad zárttéri tartásáról és kibocsátásáról adott ...
Használhatjuk szarvas, őz, vaddisznó, muflon, zerge, vadkecske, de nyúl (comb, gerinc, vagy egyéb nagyobb darab húsok) egészben pácolására. ...
Egyre több mélyütést kénytelenek elkönyvelni megyénk vadásztársaságai. A gazdasági válság hatására megcsappant a külföldi ...
A vadhús nagyon egészséges táplálék: magas ásványi anyag- és vitamintartalma alacsony zsírtartalommal párosul, és különleges íze ...

Vaddisznós ételek

A vaddisznó elterjedési területe óriási, felöleli Eurázsia egészét, Ázsia déli részét és Indonézia szigeteinek egy részét is. ...
A bográcsban kevés olajon cukrot karamellizálunk, majd hozzáadjuk az előre bepácolt és kockára vágott vadmalac húst és rövid lében félig ...
Előző nap készítsük el a pácot: aprítsunk fel egy szál zellert, egy répát és egy hagymát. Adjuk hozzá a babért, az ecetet, 2 dl bort, a ...
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntünk. Így ...
A vaddisznóhúst kisujjnyi csíkokra vágjuk. Étolajban megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Rátesszük a húst, sóval ízesítjük, ...
Bundája vastag és sötét színű, fedőszőrzete erős sertékből áll. Orra megnyúlt, vége mozgékony. Mindkét nemnek van agyara, a hímeké ...
Gyorsfagyasztott vaddisznó a Bahamas webáruházból. Különböző méretű kiszerelésekből választhatnak az érdeklődők, különböző vaddisznó részeket.
A vaddisznóhúst leforrázzuk, megmossuk, 3-4 dkg-os kockákra vágjuk. A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, rátesszük a húst, sózzuk, ha ...
A megmosott húst egy tiszta konyharuhával leszárítjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük őrölt rozmaringgal. Ha ezzel megvagyunk, a ...
A disznófélék családjának egyetlen európai képviselője a hazánkban is megtalálható vaddisznó, amely Európában, Ázsiában és Afrika ...

Az erdei szalonka elkészítése

A szalonkát 6 részre vágtam (2 szárny, 2 comb, mell, hát). A szalonnát felkockáztam és egy lábasban kiolvasztottam a zsírját. A pörcöt ...
Az erdei szalonkát Európában, vonulási helyein - amelyeket évenként rendszeresen fölkeres - mindenütt nagyra becsülik, így a franciák az ...
A szalonkát besózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. ...
Először a szalonkákat tegyük negyed órára előmelegített sütőbe, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig ...
Tollazata avarszínű. Csőre hosszú, szárnya lekerekített. A tojó egyedülálló tulajdonsága, hogy néha fiókáit légi úton szállítja a ...
Március a vadászati év kezdetét jelenti. Alig akad olyan vadász aki, a tél elmúltával nem várná türelmetlenül azoknak a kis vándoroknak ...
A pihentetett és megtisztított szalonkákat megmossuk, sózzuk, meghintjük őrölt borssal, szalonnaszeletekkel beborítjuk, és a vajon ...
A pihentetett szalonkákat megkopasztjuk, megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, sózzuk, füstölt szalonnával megtűzdeljük, és megszórjuk ...
A szalonkákat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk és sózzuk. A zsemlét vízben megáztatjuk és kifacsarjuk. A csirkemájat és ...
A vadásznaptár márciusi számában foglalkoztunk a kérdéssel, hogy tekintettel Szlovákia EU tagságára és az EU-ban elfogadott 79/409 számú ...
A szalonkákat megtisztítjuk, leperzseljük, megfűszerezzük, és beborítjuk szalonna szeletekkel. A fejét a combjához hajtjuk és ...
Egy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és sütőben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és ...
A madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd sütőben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a ...

Vadkacsa, vadliba

Vadkacsás képek, sok-sok szép, művészi felvétel vadkacsákról.
A libamellet kicsontozzuk, és bedörzsöljük a sóval összezúzott fokhagymával, majd vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával ...
A paprikákat megmossuk, magját kiszedjük majd a hagymával együtt feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, majd a zöldségeket megpirítjuk rajta, ...
A vadrécék vízivadjaink legnépesebb nemzetségét alkotják. Alkatuk és életmódjuk szerint két csoportba oszthatók : úszókra és bukókra. ...
A gúnárja, tojója akkora, mint a házi réce, mely mintha a vadnak vérrokona volna. A tóság legnagyobb hápogója. A gúnár, rendes néven ...
A kacsát a pácléből kivesszük, szárazra töröljük. A töltelékhez a hagymát, a gombát és a zöldségeket egy kicsit megpároljuk, majd ...
A libát gondosan megtisztítjuk, megmossuk, zsírzóját kivágjuk, kívül-belül besózzuk, borsozzuk, a mellét és a combokat sűrűn ...
Tőkés réce v. öreg réce (Anas platyrhynchos - Stockente - Mallard): 55-60, 5 cm nagyságú, Eurázsiában és É-Amerikában széltében ...
A vadkacsacombokat megmossuk és leszárítjuk. A kacsazsírt lábasban felolvasztjuk, belehelyezzük a combokat, hozzáadjuk a friss ...
Mind magyar, mind germán, és szláv nyelven "vetési lúd" a neve. A vadludak ezen faját Közép-Európában a rozs, a búza, az árpavetéseken ...


Fácán infó, receptek

A fácánhús kiválóan alkalmas párolásra, mivel zamatos marad, és aromássá teszi a párolólevet. A szárnyast nyolc részre bontjuk, így ...
Ez a nemzetség Franciaország délkeleti részétől kezdve Európán és Közép-Ázsián keresztül egész Japánig és Formóza szigetéig el van ...
A megadott mennyiségű fokhagymából, paprikakrémből, paradicsompüréből, a fűszerekkel ízesítve, sűrű mártást keverünk. ...
Keresővadászat alkalmával egy kisebb vadászcsoport néhány hivatásos vadásszal, kutyával végigbokrássza az árokszéleket, patakparti ...
A Kaukázustól keletre eső területeken őshonos. Közép-Európában már a középkorban megtaláljuk. Számos egyéb telepítés ...
Nem védett, vadászható madárfaj. Hazánkban nem őshonos madár, eredeti hazája a Kaukázustól az Amúrig húzódik. Európába a középkorban ...
A megtisztított, megmosott fácánokat egy megfelelő méretű fazékban feltesszük főni annyi hideg vízben amennyi jól ellepi őket. Ha ...
A megdarált fácánhúst sózzuk, zöldborssal, finomra vágott mentával ízesítjük, majd félretesszük pihenni. A vajas tésztát összegyúrjuk ...
Készíts pácot a barna cukorból, a borból, az olajból és az ecetből. Keverd bele a darabos hozzávalókat, majd forgasd bele a fácáncombokat. ...

Szarvas és receptjei

Ámbár szép hazánkban – irja báró Orczy Béla, kinek érdekes vadászati rajzából veszszük e becses adatokat –* még roppant kiterjedésü ...
A húst alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel és állni hagyjuk egy-két órát. Az olajat egy tepsiben felhevítjük, a húst beletesszük és ...
Az európai Tercier kihalt szikaszarvasaira jól visszavezethetők a gímszarvasok. Az összes fajok agancsa hengeres, a kifejletteknél szabály ...
A szarvasgerincet szépen megtisztítjuk, hártyáját eltávolítjuk, hidegvízben jól megmossuk, tiszta ruhával szárazra töröljük. A füstölt ...
Nyári bundája vörösesbarna, télen szürkébb. Párzás idején a bikának hosszú, erős szőrszálakból sörénye nő. Fehér, a háti rész ...
Hártyázzuk le, tisztítsuk meg a húst. Vékonyan, ízlésünk szerint sózzuk, borsozzuk be a szeleteket. Lefóliázva egy napig hűtőben érleljük.
A gímszarvashoz hasonlítható, de annál kisebb, zömökebb testfelépítésű. A legjobb magyarországi állományok környezetére a ...
A kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot. Hozzáadjuk az őrölt ...
A szarvasgerincből készített filéből vágjunk 4db kétujjnyi szeletet, majd ezeket kenjük be a csípős mustárból és olajból készített ...
A gerincet lehártyázzuk, fűszerezzük, felszeleteljük, és egy kevés bort öntünk rá. A gombát felkockázzuk, 500 g reszelt burgonyával, ...
A szalonnát kockázd fel, pirítsd meg, majd tedd rá a vadcsontot, és pirítsd meg azt is. A zöldségeket szeleteld fel, a hagymát vágd apróra, ...

Fürj és fogoly

Európa mérsékelt övi részétől, Írországtól a Jenyiszejig terjedt el, a természetes sztyeppkörnyezetben őshonos. Eredeti hazáján kívül ...
Európában és Ázsiában költ. Az eurázsiai kontinensen költő alfajok vonulnak, a telet az Európában költő madarak Észak-Afrikában és ...
A fürjeket megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A mozzarellát lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk. Megpirítunk 4 ...
A fürjekről a mellüknél kezdve felfejtjük a bőrt, úgy, hogy ne szakadjon meg. A hagymán megpirított gombával, fűszerekkel tölteléket ...
(Perdrix Ill. ), az óvilági tyúkok csoportjába és a mezei tyúkok családjába tartozó madárfaj, melyet jellemez, hogy a csőrét csekély ...
Ezután egy konyhakész, füstölt szalonnacsíkokkal megtűzdelt foglyot kenjünk be ezzel a fűszerolajjal és hagyjuk állni egy éjszakát. Utána ...
A szárnyasokat alaposan megtisztítjuk, kibelezzük, néhány percre forrásban levő vízbe mártjuk, majd hideg vízzel többször alaposan ...
Vágjuk ketté a megtisztított foglyot, vajban vagy margarinban pirítsuk meg. Tegyük hozzá a metéltre vágott sonkát, gombát, ...
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott ...
A foglyokat felnegyedeljük, besózzuk, és megpároljuk a vajban. Kiszedjük a húsokat, és a maradék vajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, ...
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a ...
A fürjeket göngyöljük be a szalonnába és pirítsuk meg az olívaolaj felében. Pároljunk meg 3 evőkanál rizst sós vízben, szűrjük le, ...
A fürjeket besózzuk, hasüregükbe egy-egy zsályát teszünk, majd szalonnába göngyöljük, és megkötözzük őket. Vajjal kikent tepsibe ...
A megtisztított foglyokat megmossuk, lecsepegtetjük, kívül-belül besózzuk, borsozzuk. A libamájat apró kockákra vágjuk; egy merőkanálban ...
Az előkészített foglyokat fűszerezzük, majd vékony szalonnalapokba burkoljuk Kevés olajon elősütjük, majd a vegyes zöldséggel készre ...
A madarakat megmossuk, szárazra töröljük, kívül-belül besózzuk, borsozzuk, formára igazítjuk (azaz a lábakat összekötjük, a ...
A borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe ...
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és ...
A fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük őket, és negyed órán át sütőben ...

Vadéttermek

Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros ...
Zalakaros egyik legcsendesebb részén, - a fürdőtől 600-700 méterre található éttermünk. Szakácsaink hagyományos-, magyar-, vad-, hal- és ...
Éttermünket a Rábaköz és a tóköz, nyugati irányból pedig a Hanság övezi. 250 hektárnyi terület természetvédelmi körzet, a ...
Az Erdei Vendéglő és Panzió egyedi vadregényes környezetben várja Vendégeit. Az étterem a méltán nagyhírű Kittenberger Kálmán ...
Halászcsárdánk csodálatos tóparti környezetben szeretettel várja Önt és kedves családját, barátait egy ízletes, kiadós lakomára! ...
A negyed százados, elegáns polgári stílusban berendezett jó hírű étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út ...
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Vad Vadász étteremben Balatonfüreden, a Koloska-völgyben. Csendes, nyugodt teraszunkon a Koloska-patak ...
Csárdánk a KOLOSKA CSÁRDA, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy Balafonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található. ...
A belvárostól rövid sétára lévő csárda 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel ...
„A Pinkóczi” egy igazi magyaros csárda a Balaton északi partján, Balatonalmádi városában, a gyönyörű fekvésű Öreg-hegy északkeleti ...


Ételek vadnyúlból

A tisztított húst annyi vízzel tegyük fel főni, hogy ellepje. Ha forr, a habját leszedjük. Ezt mindaddig tesszük, amíg a habzás végül ...
A pástétomtésztához a lisztet a vajjal és zsírral összemorzsoljuk, majd az egész tojással, a tojások sárgájával, kevés sóval és a ...
A nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel befedjük, és forró zsírban 1/2 órát ...
A megmosott húst zománc-, illetve porcelán tálba helyezzük, megborsozzuk, és rátesszük a következő anyagokat : 1 kis fej apróra vágott ...
A kockára vágott füstölt szalonnát a libazsírban kiolvasztjuk, majd apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk benne. Teszünk bele egy ...
A feldarabolt, megsózott nyulat forró olajban megpirítjuk, meghintjük finomra vágott zöldpetrezselyemmel és hagymával, és egy pohár fehér ...
A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk. Füstölt szalonnával megtűzdeljük, és citromlével bedörzsölve állni hagyjuk 1-2 órán át. A tetejére ...
A megtisztított nyulat alaposan megmossuk, besózzuk. A máját elkaparjuk, egy pici vajon megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a ...
A gondosan megtisztított húst megmossuk, kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, gyöngéden kiverjük, megtűzdeljük a vékony csíkokra vágott ...
A nyúlcombokat kevés zsiradékon elősütjük. A visszamaradt zsiradékban cukrot karamellizálunk. A karikára vágott zöldségeket a mustárral ...
A testhossz 48-63 cm, a farkhossz 7-10 cm, a testtömeg 3-7 kg. A bunda színezete a hátoldalon sárgásbarna, a hasoldalon fehér. A fülhegyi és a ...
A szokásos módon, ecetes melegpácban 1-2 napon át érlelt nyúldarabokat felhevített libazsíron hirtelen körbepirítjuk, majd a cseréptálba ...
A vadat elkészítés előtt lehártyázzuk, majd négy-öt órára hideg vízben áztatjuk. Erre azért van szükség, hogy a vérerek, a rostok ...
Vadászata valamennyi apróvadfajé közül talán a legfárasztóbb, hiszen igazán eredményesen hajtóvadászaton lehet nyúlra puskázni. Az ilyen ...

Az őz, és elkészítése

Vasárnap őz pörköltet készítettünk, bográcsban, vörösborosan, ahogy kell. A hús amelyet kaptunk és 3 hónapja a fagyasztóban pihent, ...
A napokban férjem egy vadász ismerősétől kapott egy jó nagy darab őzgerincet. Hétvégén családi összejövetel készül a lányomnál, ...
Az őzhúst ajándékba kaptuk, még nem készítettem, nem is ettem ilyet. Mivel nem tudtam, pontosan milyen része és mekkora mennyiség vár rám, ...
4 ek olajat egy fazékba felmelegíteni. 600 g felkockázott őz húst és 300 g apróra vágott hagymát pár percig pirítani rajta. 3 ek paradicsom ...
A zsigeri szervek közül a leghasznosabbak (és viszonylag a legolcsóbbak) a magas tápértékű belsőségek: a máj, a szív, a vese, valamint a ...
Egy héttel a nagy esemény előtt az őzgerincet a füstölt szalonnával megspékeled (spékelő tűvel vagy nagyon vékony pengéjű késsel). Egy ...
A vajat a bográcsban felhevítjük, majd a csíkokra szeletelt őzcombot megpirítjuk benne. Sóval, borssal fűszerezzük, meglocsoljuk konyakkal, ...
Ősszel megkezdődik a vadászati idény, s ma már nem számít kiváltságnak, ha az ünnepi asztalra vadakból készült ínyencségek kerülnek. ...
A felcsíkozott húst összekeverjük a felcsíkozott vöröshagymával és a zúzott fokhagymával, majd egy éjszakára állni hagyjuk. Ezután ...
Hazánkban az őz vadászatának idénye június 1 és szeptember 15 között van engedélyezve. Az őzállomány szabályozását (a helyes ...
Csodálatos felvételek, fotográfiák őzekről, őzbakokról, őzgidákról.
Az őzbordákat levágjuk a bordacsontról, megtisztítjuk, éles késsel a bordacsont mellett felszúrjuk. A sonkát és a leforrázott fácánmájat ...
A májat alaposan megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, lecsepegtetjük és kisujjnyi csíkokra vágjuk. A szalonnát apróra felkockázzuk, ...
A húst alaposan megmossuk, szárazra töröljük, tenyérnyi szélességűre felszúrjuk, kívül-belül kissé besózzuk, borsozzuk. 1 fej hagymát ...
A mazsolát beáztatjuk 2 dl borba. A combot bepácoljuk, majd csontjait eltávolítjuk, kívül-belül bedörzsöljuk sóval, borssal, zúzott ...
Kivesszük a húst a pácléből, és 2 ujjnyi kockákra vágjuk a bordát úgy vágjuk össze, hogy a borda csontja kb 4 ujjnyi hosszú legyen és ...
Az őz Eurázsiában igen elterjedt. Az európai őz korábbi keleti irányban a Baltikum-Fekete-tenger között húzódott elméleti határig ...
A napsütés és a koratavaszi nyugalom a friss nagykőrösi vetésekre csábítja őzeinket, így a létszámot megismerik vadászaink. Februárban ...

Könyvek a témában

Egyszer egy makedón szakács azt állította, a jó konyha egyszerű, tarka, jótékony és tartalmas. Ezzel a kijelentésével antik elődei ...
Fácán, fürj, őz, szarvas, vaddisznó, vadkacsa, vadliba és vadnyúl - Szarvasragu nagyvadász módra, Paradicsomos vadliba, Vadnyúlgerinc ...
Rengetek recept halakból és vadakból, a hagyományos és a modern ízvilág kedvelőinek is.
Elbeszélések, természeti képek, naplójegyzetek, állatportrék és különleges vadreceptek.
A vadaskertekben tartott vadak húsa sokáig a legfontosabb frisshús-forrás volt, nem hiányozhatott a főúri asztalokról. A vadhús igen ...
A vadhús mindig is a különleges élelmiszerek közé tartozott, ám sosem volt annyira széles körben elérhető, mint manapság. Gyorsan ...
A vadételek világa elénk varázsolja a természet még érintetlen élőhelyeit. A remek fotókkal illusztrált könyvben nemzetközi hírű ...
A magyar konyha méltán vált világhírűvé sokszínűségével, utánozhatatlan ízvilágával. A szerző évtizedek óta gyűjti az ...

lapozz vissza a linkkategóriák címoldalára

A Lapozz.hu Vadételek nevű oldalának szerkesztője: Lapozz.

Ezen az oldalon összesen 11 doboz és ezekben 141 link található.
Szerkesztője módosította: ma

Jelmagyarázat:
Ajánlott link Ezt az oldalt ajánljuk látogatásra
Új oldal Ez egy új oldal a témában

Ha te is szeretnéd itt látni saját weboldalad kattints ide Oldal hozzáadása és add hozzá a gyűjteményhez.
Ha szeretnél üzenetet küldeni a/az vadetelek.lapozz.huoldal szerkesztőjének kattints ide Üzenet a téma szerkesztőjének
Ha a lapozz.hu főszerkesztőjének szeretnél üzenni kattints ide Üzenet a főszerkesztőnek
Ha egy teljes oldalt szeretnél szerkeszteni kattints ide Linkszerkesztők és legyél te is linkszerkesztőnk.

Helyezd el oldaladon vadetelek.lapozz.hu linkoldalunk logóját! Kattint ide a forráskódért! Logóelhelyezés

Vadételek

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media