Vadételek vadetelek.lapozz.hu

Oldalak ABC-ben Oldalak téma szerint

Tartalom
jegyzék megjelenítése
, 11 doboz:
A vadhúsról általában Az erdei szalonka elkészítése Az őz, és elkészítése Ételek vadnyúlból Fácán infó, receptek Fürj és fogoly Könyvek a témában Szarvas és receptjei Vaddisznós ételek Vadéttermek Vadkacsa, vadliba
Fejezetek a magyar vadászat történetébőlA magyarok ősei Kelet-Európában már évezredekkel ezelőtt vadásztak rénszarvasra meg egyéb vadra, különösen prémes állatokra. Olyan ...Vadászkonyha és vadételekA lényeg, hogy ha valamivel szűkösebben is, de vadászkonyha és vadételek azért még mindig léteznek. A vadhúsok elkészítése több időt ...VadásznaptárForrás: 1996. évi LV. Törvény a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról, 2007. évi XVI. Törvény, valamint a ...Húsételek könyv online rendelésselA Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os ...Vadételek beszerzése, készítéseA vadételek szerepe a régi, "paprika előtti" magyar konyhában sokkal meghatározóbb volt, mint ma. Az őszi vadszezon kitűnő alkalom arra, hogy ...Vadhúsvizsgálat a gyakorlatbanA vadon élő vad nem azonos kategória a tenyésztett vaddal, és különösen nem a házinyúllal. Alapvető ökológiai és ökonómiai ...Vadpácok készítése (marinádok)Apróra vágott fehér és sárgarépát, vöröshagymát, egész fekete borsot, borókabogyót, babérlevelet teszünk a vízhez. Ecettel, ...Zamatosabb vadhúsSem a vadhús árát, sem az ízét nem kedveljük túlságosan – legalábbis erre lehet következtetni a hazai húspiaci folyamatokból. Pedig a ...Milyen gombákat használjunk vadhúsokhoz?A legjobbak az aromás erdei gombák, mint az ízletes vargánya és rokonai, a sárga rókagomba, a sötét trombitagomba, az ízletes tőkegomba, a ...Visszaesett a vadhús iránti keresletKissé kilátástalan a magyar vadhúspiac helyzete: a hazai kereslet visszaesett, és külföldre sem szállítunk annyit, mint korábban. A magyar ...VadászszezonraA vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű. A ...Egyszerű pác (marinád) készítéseHasználhatjuk szarvas, őz, vaddisznó, muflon, zerge, vadkecske, de nyúl (comb, gerinc, vagy egyéb nagyobb darab húsok) egészben pácolására. ...Vadhúsok előkészítéseA vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése is több munkát és különleges gondosságot igényel. Az első lépés általában az ...Vadat, s mi jó falatA vadhús nagyon egészséges táplálék: magas ásványi anyag- és vitamintartalma alacsony zsírtartalommal párosul, és különleges íze ...Vadászati idényekA fácántyúk kibocsátás esetében vadászható, a vadászati hatóság által a vad zárttéri tartásáról és kibocsátásáról adott ...A vadhúspiacEgyre több mélyütést kénytelenek elkönyvelni megyénk vadásztársaságai. A gazdasági válság hatására megcsappant a külföldi ...
VaddisznóA vaddisznó elterjedési területe óriási, felöleli Eurázsia egészét, Ázsia déli részét és Indonézia szigeteinek egy részét is. ...Kapros vaddisznóA bográcsban kevés olajon cukrot karamellizálunk, majd hozzáadjuk az előre bepácolt és kockára vágott vadmalac húst és rövid lében félig ...Fűszeres vaddisznóElőző nap készítsük el a pácot: aprítsunk fel egy szál zellert, egy répát és egy hagymát. Adjuk hozzá a babért, az ecetet, 2 dl bort, a ...Vargányás vaddisznótokány receptA vaddisznóhúst kisujjnyi csíkokra vágjuk. Étolajban megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Rátesszük a húst, sóval ízesítjük, ...Vörösboros vaddisznópörkölt készítéseA megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntünk. Így ...Vaddisznósült barnamártással és almapürévelA megmosott húst egy tiszta konyharuhával leszárítjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük őrölt rozmaringgal. Ha ezzel megvagyunk, a ...A vaddisznóBundája vastag és sötét színű, fedőszőrzete erős sertékből áll. Orra megnyúlt, vége mozgékony. Mindkét nemnek van agyara, a hímeké ...Vaddisznó pörköltA vaddisznóhúst leforrázzuk, megmossuk, 3-4 dkg-os kockákra vágjuk. A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, rátesszük a húst, sózzuk, ha ...Fagyasztott vaddisznóGyorsfagyasztott vaddisznó a Bahamas webáruházból. Különböző méretű kiszerelésekből választhatnak az érdeklődők, különböző vaddisznó részeket.Vaddisznó ismertetése, vadászataA disznófélék családjának egyetlen európai képviselője a hazánkban is megtalálható vaddisznó, amely Európában, Ázsiában és Afrika ...
Tagliatelle szalonka raguvalA szalonkát 6 részre vágtam (2 szárny, 2 comb, mell, hát). A szalonnát felkockáztam és egy lábasban kiolvasztottam a zsírját. A pörcöt ...Az erdők királynőjeAz erdei szalonkát Európában, vonulási helyein - amelyeket évenként rendszeresen fölkeres - mindenütt nagyra becsülik, így a franciák az ...Szalonka borralA szalonkát besózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. ...Szalonka raguElőször a szalonkákat tegyük negyed órára előmelegített sütőbe, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig ...Az erdei szalonka tavaszi vadászataA vadásznaptár márciusi számában foglalkoztunk a kérdéssel, hogy tekintettel Szlovákia EU tagságára és az EU-ban elfogadott 79/409 számú ...Vadászat az erdei szalonkáraMárcius a vadászati év kezdetét jelenti. Alig akad olyan vadász aki, a tél elmúltával nem várná türelmetlenül azoknak a kis vándoroknak ...Az erdei szalonkaTollazata avarszínű. Csőre hosszú, szárnya lekerekített. A tojó egyedülálló tulajdonsága, hogy néha fiókáit légi úton szállítja a ...Erdei szalonka receptA szalonkákat megtisztítjuk, leperzseljük, megfűszerezzük, és beborítjuk szalonna szeletekkel. A fejét a combjához hajtjuk és ...Szalonka bazsalikomos sajtmártásbanEgy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és sütőben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és ...Szilvás szalonkaA madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd sütőben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a ...
Vadkacsa címkéjű képekVadkacsás képek, sok-sok szép, művészi felvétel vadkacsákról.Fokhagymás vadlibamellA libamellet kicsontozzuk, és bedörzsöljük a sóval összezúzott fokhagymával, majd vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával ...Tejszínes vadliba mellA paprikákat megmossuk, magját kiszedjük majd a hagymával együtt feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, majd a zöldségeket megpirítjuk rajta, ...Ha augusztus akkor vadréceA vadrécék vízivadjaink legnépesebb nemzetségét alkotják. Alkatuk és életmódjuk szerint két csoportba oszthatók : úszókra és bukókra. ...Sült vadliba birsalmávalA libát gondosan megtisztítjuk, megmossuk, zsírzóját kivágjuk, kívül-belül besózzuk, borsozzuk, a mellét és a combokat sűrűn ...Töltött vadkacsaA kacsát a pácléből kivesszük, szárazra töröljük. A töltelékhez a hagymát, a gombát és a zöldségeket egy kicsit megpároljuk, majd ...A tőkés réceA gúnárja, tojója akkora, mint a házi réce, mely mintha a vadnak vérrokona volna. A tóság legnagyobb hápogója. A gúnár, rendes néven ...Tőkés réce v. öreg réceTőkés réce v. öreg réce (Anas platyrhynchos - Stockente - Mallard): 55-60, 5 cm nagyságú, Eurázsiában és É-Amerikában széltében ...Diótortában sült vadkacsacombA vadkacsacombokat megmossuk és leszárítjuk. A kacsazsírt lábasban felolvasztjuk, belehelyezzük a combokat, hozzáadjuk a friss ...
Nemesfácán (Phasianus Linn. )Ez a nemzetség Franciaország délkeleti részétől kezdve Európán és Közép-Ázsián keresztül egész Japánig és Formóza szigetéig el van ...Vadászpecsenye fácánbólA megadott mennyiségű fokhagymából, paprikakrémből, paradicsompüréből, a fűszerekkel ízesítve, sűrű mártást keverünk. ...Párolt fácán gyömbérrelA fácánhús kiválóan alkalmas párolásra, mivel zamatos marad, és aromássá teszi a párolólevet. A szárnyast nyolc részre bontjuk, így ...Mire vadászunk? -Célkeresztben a fácánKeresővadászat alkalmával egy kisebb vadászcsoport néhány hivatásos vadásszal, kutyával végigbokrássza az árokszéleket, patakparti ...Karácsonyi fácánlevesA megtisztított, megmosott fácánokat egy megfelelő méretű fazékban feltesszük főni annyi hideg vízben amennyi jól ellepi őket. Ha ...Élőhelye, tulajdonságaiA Kaukázustól keletre eső területeken őshonos. Közép-Európában már a középkorban megtaláljuk. Számos egyéb telepítés ...FácánNem védett, vadászható madárfaj. Hazánkban nem őshonos madár, eredeti hazája a Kaukázustól az Amúrig húzódik. Európába a középkorban ...Baszk fácánKészíts pácot a barna cukorból, a borból, az olajból és az ecetből. Keverd bele a darabos hozzávalókat, majd forgasd bele a fácáncombokat. ...Tésztában sütött fácánhúsA megdarált fácánhúst sózzuk, zöldborssal, finomra vágott mentával ízesítjük, majd félretesszük pihenni. A vajas tésztát összegyúrjuk ...
A szarvas vadászati és természetrajzi szempontbólÁmbár szép hazánkban – irja báró Orczy Béla, kinek érdekes vadászati rajzából veszszük e becses adatokat –* még roppant kiterjedésü ...GímszarvasokAz európai Tercier kihalt szikaszarvasaira jól visszavezethetők a gímszarvasok. Az összes fajok agancsa hengeres, a kifejletteknél szabály ...Fűszeres szarvascsülökA húst alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel és állni hagyjuk egy-két órát. Az olajat egy tepsiben felhevítjük, a húst beletesszük és ...Tűzdelt szarvasgerinc csipkeízzelA szarvasgerincet szépen megtisztítjuk, hártyáját eltávolítjuk, hidegvízben jól megmossuk, tiszta ruhával szárazra töröljük. A füstölt ...Szalonnás szarvasgerinc steakA szarvasgerincből készített filéből vágjunk 4db kétujjnyi szeletet, majd ezeket kenjük be a csípős mustárból és olajból készített ...A szarvasNyári bundája vörösesbarna, télen szürkébb. Párzás idején a bikának hosszú, erős szőrszálakból sörénye nő. Fehér, a háti rész ...SzarvaspörköltA kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot. Hozzáadjuk az őrölt ...Dámszarvas (Cervus dama)A gímszarvashoz hasonlítható, de annál kisebb, zömökebb testfelépítésű. A legjobb magyarországi állományok környezetére a ...Szarvaskaraj vörösboros-gyümölcsmártással, fotóvalHártyázzuk le, tisztítsuk meg a húst. Vékonyan, ízlésünk szerint sózzuk, borsozzuk be a szeleteket. Lefóliázva egy napig hűtőben érleljük.Gombás szarvas-steakA szalonnát kockázd fel, pirítsd meg, majd tedd rá a vadcsontot, és pirítsd meg azt is. A zöldségeket szeleteld fel, a hagymát vágd apróra, ...Szarvasgerinc vargányás burgonyalepényenA gerincet lehártyázzuk, fűszerezzük, felszeleteljük, és egy kevés bort öntünk rá. A gombát felkockázzuk, 500 g reszelt burgonyával, ...
FogolyEurópa mérsékelt övi részétől, Írországtól a Jenyiszejig terjedt el, a természetes sztyeppkörnyezetben őshonos. Eredeti hazáján kívül ...A FürjEurópában és Ázsiában költ. Az eurázsiai kontinensen költő alfajok vonulnak, a telet az Európában költő madarak Észak-Afrikában és ...Fürj mozzarellávalA fürjeket megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A mozzarellát lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk. Megpirítunk 4 ...Töltött fürj burgonyafészekbenA fürjekről a mellüknél kezdve felfejtjük a bőrt, úgy, hogy ne szakadjon meg. A hagymán megpirított gombával, fűszerekkel tölteléket ...A Fogoly(Perdrix Ill. ), az óvilági tyúkok csoportjába és a mezei tyúkok családjába tartozó madárfaj, melyet jellemez, hogy a csőrét csekély ...Fogolypecsenye borókával receptEzután egy konyhakész, füstölt szalonnacsíkokkal megtűzdelt foglyot kenjünk be ezzel a fűszerolajjal és hagyjuk állni egy éjszakát. Utána ...A töltött fogoly készítéseA szárnyasokat alaposan megtisztítjuk, kibelezzük, néhány percre forrásban levő vízbe mártjuk, majd hideg vízzel többször alaposan ...Fogolypecsenye fóliábanVágjuk ketté a megtisztított foglyot, vajban vagy margarinban pirítsuk meg. Tegyük hozzá a metéltre vágott sonkát, gombát, ...Apúliai fogolyA húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott ...Fogoly provanszi módraA foglyokat felnegyedeljük, besózzuk, és megpároljuk a vajban. Kiszedjük a húsokat, és a maradék vajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, ...Babéros fürjA felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a ...Fürj paprikafészekben ördöngős módraA fürjeket göngyöljük be a szalonnába és pirítsuk meg az olívaolaj felében. Pároljunk meg 3 evőkanál rizst sós vízben, szűrjük le, ...Fürj szalonnaköpenybenA fürjeket besózzuk, hasüregükbe egy-egy zsályát teszünk, majd szalonnába göngyöljük, és megkötözzük őket. Vajjal kikent tepsibe ...Egyszerű fürjpecsenyeA borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe ...Fürjpecsenye piláffalA hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és ...Aromás fürjekA fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük őket, és negyed órán át sütőben ...
Alpokalja Panzió - ÉtteremÉttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros ...Betyár CsárdaZalakaros egyik legcsendesebb részén, - a fürdőtől 600-700 méterre található éttermünk. Szakácsaink hagyományos-, magyar-, vad-, hal- és ...Diana ÉtteremÉttermünket a Rábaköz és a tóköz, nyugati irányból pedig a Hanság övezi. 250 hektárnyi terület természetvédelmi körzet, a ...Erdei Vendéglő és PanzióAz Erdei Vendéglő és Panzió egyedi vadregényes környezetben várja Vendégeit. Az étterem a méltán nagyhírű Kittenberger Kálmán ...Pinkóczi Csárda Balatonalmádi„A Pinkóczi” egy igazi magyaros csárda a Balaton északi partján, Balatonalmádi városában, a gyönyörű fekvésű Öreg-hegy északkeleti ...Vad Vadász ÉtteremSzeretettel várjuk kedves vendégeinket a Vad Vadász étteremben Balatonfüreden, a Koloska-völgyben. Csendes, nyugodt teraszunkon a Koloska-patak ...Koloska CsárdaCsárdánk a KOLOSKA CSÁRDA, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy Balafonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található. ...Csali CsárdaHalászcsárdánk csodálatos tóparti környezetben szeretettel várja Önt és kedves családját, barátait egy ízletes, kiadós lakomára! ...Kispityer HalászcsárdaA belvárostól rövid sétára lévő csárda 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel ...Sirály ÉtteremA negyed százados, elegáns polgári stílusban berendezett jó hírű étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út ...
Vadnyúl vadasanA tisztított húst annyi vízzel tegyük fel főni, hogy ellepje. Ha forr, a habját leszedjük. Ezt mindaddig tesszük, amíg a habzás végül ...Vadnyúl pástétomA pástétomtésztához a lisztet a vajjal és zsírral összemorzsoljuk, majd az egész tojással, a tojások sárgájával, kevés sóval és a ...Nyúlgerinc tejfölös mártásbanA nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel befedjük, és forró zsírban 1/2 órát ...Különleges nyúlpecsenyeA megmosott húst zománc-, illetve porcelán tálba helyezzük, megborsozzuk, és rátesszük a következő anyagokat : 1 kis fej apróra vágott ...Egri nyúlaprólékA kockára vágott füstölt szalonnát a libazsírban kiolvasztjuk, majd apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk benne. Teszünk bele egy ...Nyúl marengói módraA feldarabolt, megsózott nyulat forró olajban megpirítjuk, meghintjük finomra vágott zöldpetrezselyemmel és hagymával, és egy pohár fehér ...Nyúlpecsenye magyarosanA nyúlhúst alaposan megtisztítjuk. Füstölt szalonnával megtűzdeljük, és citromlével bedörzsölve állni hagyjuk 1-2 órán át. A tetejére ...Szalonnás-gombás nyúlragu cseréptálbanA szokásos módon, ecetes melegpácban 1-2 napon át érlelt nyúldarabokat felhevített libazsíron hirtelen körbepirítjuk, majd a cseréptálba ...A mezei nyúlA testhossz 48-63 cm, a farkhossz 7-10 cm, a testtömeg 3-7 kg. A bunda színezete a hátoldalon sárgásbarna, a hasoldalon fehér. A fülhegyi és a ...Pácolt vadnyúlsültA vadat elkészítés előtt lehártyázzuk, majd négy-öt órára hideg vízben áztatjuk. Erre azért van szükség, hogy a vérerek, a rostok ...A mezei nyúl vadászataVadászata valamennyi apróvadfajé közül talán a legfárasztóbb, hiszen igazán eredményesen hajtóvadászaton lehet nyúlra puskázni. Az ilyen ...
Őz pörkölt borgácsbanVasárnap őz pörköltet készítettünk, bográcsban, vörösborosan, ahogy kell. A hús amelyet kaptunk és 3 hónapja a fagyasztóban pihent, ...Tűzdelt őzgerincA napokban férjem egy vadász ismerősétől kapott egy jó nagy darab őzgerincet. Hétvégén családi összejövetel készül a lányomnál, ...Őz vadasan musttal, zsemlegombóccalAz őzhúst ajándékba kaptuk, még nem készítettem, nem is ettem ilyet. Mivel nem tudtam, pontosan milyen része és mekkora mennyiség vár rám, ...Vad leves, , Hubertus4 ek olajat egy fazékba felmelegíteni. 600 g felkockázott őz húst és 300 g apróra vágott hagymát pár percig pirítani rajta. 3 ek paradicsom ...Őzmáj elkészítéseA zsigeri szervek közül a leghasznosabbak (és viszonylag a legolcsóbbak) a magas tápértékű belsőségek: a máj, a szív, a vese, valamint a ...Narancsos őzEgy héttel a nagy esemény előtt az őzgerincet a füstölt szalonnával megspékeled (spékelő tűvel vagy nagyon vékony pengéjű késsel). Egy ...Erdélyi őztokányA vajat a bográcsban felhevítjük, majd a csíkokra szeletelt őzcombot megpirítjuk benne. Sóval, borssal fűszerezzük, meglocsoljuk konyakkal, ...A 100 legjobb vadételŐsszel megkezdődik a vadászati idény, s ma már nem számít kiváltságnak, ha az ünnepi asztalra vadakból készült ínyencségek kerülnek. ...Tárkonyos őzraguA felcsíkozott húst összekeverjük a felcsíkozott vöröshagymával és a zúzott fokhagymával, majd egy éjszakára állni hagyjuk. Ezután ...Képek őzikékrőlCsodálatos felvételek, fotográfiák őzekről, őzbakokról, őzgidákról.Az őz vadászata, vadászidényeHazánkban az őz vadászatának idénye június 1 és szeptember 15 között van engedélyezve. Az őzállomány szabályozását (a helyes ...ŐzpaprikásKivesszük a húst a pácléből, és 2 ujjnyi kockákra vágjuk a bordát úgy vágjuk össze, hogy a borda csontja kb 4 ujjnyi hosszú legyen és ...Őzcomb vadász módraA mazsolát beáztatjuk 2 dl borba. A combot bepácoljuk, majd csontjait eltávolítjuk, kívül-belül bedörzsöljuk sóval, borssal, zúzott ...Adatok az őzrőlAz őz Eurázsiában igen elterjedt. Az európai őz korábbi keleti irányban a Baltikum-Fekete-tenger között húzódott elméleti határig ...Őzbak vadászati lehetőségekA napsütés és a koratavaszi nyugalom a friss nagykőrösi vetésekre csábítja őzeinket, így a létszámot megismerik vadászaink. Februárban ...
Görög kulináriaEgyszer egy makedón szakács azt állította, a jó konyha egyszerű, tarka, jótékony és tartalmas. Ezzel a kijelentésével antik elődei ...Vadételek a javábólFácán, fürj, őz, szarvas, vaddisznó, vadkacsa, vadliba és vadnyúl - Szarvasragu nagyvadász módra, Paradicsomos vadliba, Vadnyúlgerinc ...Hal- és vadételekRengetek recept halakból és vadakból, a hagyományos és a modern ízvilág kedvelőinek is.Vadételek - Kútvölgyi MihályA vadaskertekben tartott vadak húsa sokáig a legfontosabb frisshús-forrás volt, nem hiányozhatott a főúri asztalokról. A vadhús igen ...VadételekA vadhús mindig is a különleges élelmiszerek közé tartozott, ám sosem volt annyira széles körben elérhető, mint manapság. Gyorsan ...Vadételek Új ízek nyomábanA vadételek világa elénk varázsolja a természet még érintetlen élőhelyeit. A remek fotókkal illusztrált könyvben nemzetközi hírű ...Nagyi szakácskönyveA magyar konyha méltán vált világhírűvé sokszínűségével, utánozhatatlan ízvilágával. A szerző évtizedek óta gyűjti az ...

A Lapozz.hu Vadételek nevű oldalának szerkesztője: Lapozz.
Ezen az oldalon összesen 11 doboz és ezekben 128 oldal található. Szerkesztője módosította: ma

Jelmagyarázat:
Ajánlott link Ezt az oldalt ajánljuk látogatásra
Új oldal Ez egy új oldal a témában

Ha te is szeretnéd itt látni saját weboldalad kattints ide Oldal hozzáadása és küld be.
Ha szeretnél üzenetet küldeni a/az vadetelek.lapozz.hu oldal szerkesztőjének kattints ide Üzenet a téma szerkesztőjének
Ha a lapozz.hu főszerkesztőjének szeretnél üzenni kattints ide Üzenet a főszerkesztőnek
Ha egy teljes oldalt szeretnél szerkeszteni kattints ide Linkszerkesztők és legyél te is szerkesztőnk.

Helyezd el oldaladon vadetelek.lapozz.hu linkoldalunk logóját! Kattint ide a forráskódért! Logóelhelyezés

Vadételek

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media